MMA бойци показват умения в The Mall - София 03.10 | 12:04

По време на отворените тренировки, които ще се проведат на 3-ия етаж на The Mall, всеки ще може да види как тренират ММА бойците

От Мариян Найденов

Някои от най-атрактивните бойци, които ще участват в MMA състезанието RPC: Be Strong, което ще се проведе на 19-ти октомври като част от фестивала на силовите и бойни спортове Dimitar Dimitrov's Classic 2013, ще покажат уменията си в отворена тренировка в столичния търговки център The Mall на бул. "Цариградско шосе" 115, информират от ПРофайл.

По време на отворените тренировки, които ще се проведат на 3-ия етаж на The Mall, всеки ще може да види как тренират ММА бойците. Освен атрактивните техники и спаринги, организаторите са се погрижили да има и награди за присъстващите.

Първата открита тренировка ще се проведе на 5-ти октомври (събота) от 19:00 ч. Тогава на татамито ще излязат майсторът на нокаутите Владислав Кънчев, агресивния млад талант Павел Георгиев и един от най-популярните в момента у нас ММА състезатели Никола Дипчиков.

Следващата открита тренировка ще бъде на 12-ти октомври (събота) отново на същото място от 19:00, като този път умения ще демонстрират Тодор Желязков от Real Pain, Диего Боргес от Бразилия и участникът в главното събитие за вечерта Георги Валентинов, който ще се изправи срещу Ronny Alexander на 19-ти октомври в "Арена Армеец".

На 18-ти октомври, в деня преди състезанието, в The Mall ще се проведе кратка пресконференция и кантар на състезателите, който също ще е свободен за зрители.

Заповядайте на 5-ти и 12-ти октомври от 19:00 в The Mall за да видите едни от най-атрактивните ММА бойци и техните умения и се включете в играта на RPC: Be Strong.

Водещи

Най-четени