Анди Мъри и Новак Джокович заедно на двойки в Индиън Уелс 31.01 | 18:17

Двамата финалисти от Australian Open готови да обединят сили през март

От iNews.bg

Световният №3 Новак Джокович подчини Анди Мъри във финала на Australian Open вчера, но приятелството между двамата тенисисти няма да бъде нарушено по никакъв начин след битката в Мелбърн.

Доказателство за това са думите на сърбина, който днес довери, че двамата с Мъри планират да обединят сили на двойки по време на турнира в Индиън Уелс през март.

Джокович и Мъри не са разговаряли лично, откакто Ноле надви шотландеца в три сета преди малко повече от 24 часа, но със сигурност съвсем скоро и това ще се случи.

"С Анди вече сме говорили по този въпрос", открехна Джокович. "Обсъждали сме идеята да го направим в Индиън Уелс, който ще стартира след месец и половина".

"Ако той е готов да го сторим, тогава да - ще играем заедно", добави сърбинът.

Вчера Новак Джокович спечели втора титла от Australian Open в кариерата си досега, с което и отново лиши Мъри от шанс за осъществяване на голямата му мечта, а именно - титла от Големия шлем.

Критиките към британеца пък не закъсняха, като на Острова отново се усъмниха, че 23-годишният шотландец е способен да триумфира на най-голямата тенис сцена.

Водещи

Най-четени