Андре Вилаш-Боаш също похвали Бербатов 01.12 | 14:32

"Дискутирахме завръщането му в Тотнъм", призна португалският мениджър

От Константин Симидчийски

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш се изказа ласкаво за бившия нападател на "шпорите" Димитър Бербатов, който сега защитава цветовете на Фулъм.

Двата тима ще се изправят един срещу друг днес от 17:00 часа на "Крейвън Котидж" в мач от 15-ия кръг на Премиършип.

Португалският специалист отличи Бербатов като най-опасният играч на съперника и също така сподели, че е обсъждал качествата му с президента на Тотнъм Даниел Леви.

"С г-н Леви говорихме съвсем малко за евентуално завръщане на Бербатов на "Уайт Харт Лейн". В крайна сметка решихме, че сме доволни от нашите нападатели, но е хубаво да видиш, че Бербатов играе редовно на такова високо ниво.

Напомниха ни за невероятните му качества, които като че ли малко бяхме позабравили. Той имаше трудни моменти в Манчестър Юнайтед, като това донякъде беше заличило спомените от великолепните му игри в Байер (Леверкузен) и Тотнъм.

Там той показа, че е изумителен нападател и всички треньори биха искали футболист от подобна класа в състава си. Все пак, аз съм доволен от моите нападатели", коментира Вилаш-Боаш.

"Модрич по-добре да се съсредоточи върху мача на Реал Мадрид срещу Атлетико и да се стреми да се класира на четвъртфиналите в Шампионската лига", заяви треньорът на Тонтъм по отношение на бившия хърватски халф на "шпорите".

Модрич наскоро призна, че е поканил аса на Тотнъм Гарет Бейл в Реал Мадрид, тъй като уелското крило е изразил желанието си един ден да спечели Шампионската лига. Хърватинът беше каза също, че с Бейл в отбора, "белия балет" би бил неудържим.

Водещи

Най-четени