Андрей Гълъбинов може да заиграе в Серия А 06.03 | 12:48

Два отбора от италианския елит следят под лупа изявите на национала

От Мариян Найденов

Нападателят Андрей Гълъбинов привлече интереса на два отбора от италианската Серия А, пишат медиите на Апенините. Това са седемкратният шампион Торино и "летящите магаренца" от Киево. Двата тима следят под лупа изявите на национала и в скоро време не е изключено той да заиграе в италианския елит.

Вчера 193-сантиметровият таран направи дебюта си за селекцията на Любослав Пенев в контролата с Беларус, с която "лъвовете" откриха 2014-а с победа с 2:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Гълъбинов започна мача с беларусите като титуляр, като остана на терена през първото полувреме, след което бе заменен от Димитър Рангелов. За престоя си на терена обаче той успя да впечатли всички с изявите си и само липсата на късмет му попречи да ознаменува дебюта си и с гол.

25-годишният футболист тресна гредата зад вратаря на гостите, като пред него имаше и още няколко възможности да запише името си сред голмайсторите.

Доброто представяне на Гълъбинов с екипа на България, както и фурора, който той прави с клубния си отбор Авелино в Серия Б, явно не са останали незабелязани.

В момента Андрей е собственост на Ливорно, а повече за кариерата му може да видите в Sporta.bg>>

Водещи

Най-четени