Анисе: В ЦСКА няма напрежение 20.09 | 13:35

Футболистът от Мадагаскар бе избран за играч на 5-ия кръг в А група

От Мариян Найденов

Нападателят на ЦСКА Абел Анисе получи наградата си за играч на 5-ия кръг в родната А група на пресконференция днес. Футболистът от Мадагаскар заслужи приза, след като бе в основата на успеха на "червените" над Ботев (Враца), отбелязвайки два гола за победата.

Анисе спечели анкетата, като получи 9 гласа от 24 възможни. Той изпревари съотборника си в ЦСКА Антон Карачанаков, за когото бяха гласували 6, и Емил Гъргоров от Лудогорец, който получи 4 гласа. В класацията влязоха още халфът на Левски Марсиньо с 3 гласа и полузащитникът на Локомотив София Даниел Пеев с 2 гласа.

Абел Анисе даде да се разбере, че не се притеснява от изоставането на ЦСКА в класирането на А група. "Червените" делят седмо място на седем точки след водачите Левски и Лудогорец.

"Сезонът е дълъг. Стартирахме лошо шампионата, но после взехме две победи и сега всички сме амбицирани да наваксаме изоставането си. В края на първенството ще видим кой кой е. За мен, като играч на ЦСКА, ние сме най-добрият отбор, после са Левски и Лудогорец", каза нападателят.

Мадагаскарецът не се притеснява от гостуването на шампиона Лудогорец в събота и се надява ЦСКА да спечели трите точки.

"Миналия сезон загубихме, но това е забравено. Отваряме нова страница и отиваме в Разград да спечелим точки. В нашия отбор няма напрежение", каза още Анисе.

Нападателят е възстановен от лека контузия и готов да играе 90 минути в дербито в Разград. "Получих лек удар през седмицата, но вече съм възстановен и няма проблем да играя", добави Анисе.

Водещи

Най-четени