Анисе ще получи почивка за мача с Берое 14.11 | 13:14

Футболистът от Мадагаскар получи нелепа травма след сблъсък с Мирослав Манолов

От Краси Киров

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да се възползва от услугите на Абел Анисе за предстоящия мач с Берое от 13-ия кръг от А група през уикенда.

Анисе получи нелепа травма след сблъсък с нападателя на Черно море Мирослав Манолов по време на мача на стадион "Тича", завършил 0:0.

Футболистът от Мадагаскар доигра срещата във Варна въпреки проблемите, които получи, но задължително трябва да мине медицински прегледи.

По предварителни очаквания той ще има или увреден менискук или скъсани връзки, като всички в клуба се надяват да не е второто.

Какъвто и да се окаже проблемът на Анисе, той ще получи почивка от треньора Стойчо Младенов, за да не рискува трайно отсъствие от терените при влошаване на травмата.

Това е единственият проблем за наставника на ЦСКА преди мача с Берое, защото се очаква Серж Нюаджи да се възстанови за срещата със "заралии". Героят от Вечното дерби отсъстваше за тежката визита на Черно море миналата седмица.

Естествено, ще отсъства и трайно контузеният Антон Карачанаков, но той ще бъде аут за около 6 месеца след травмата, която получи във Вечното дерби.

Анисе има 13 мача и 3 гола на сметката си за "червените" от началото на сезона и всъщност няма играч с повече попадения от него - Тасио и Антон Карачанаков също са се разписвали три пъти.

Анисе отсъстваше за мача с Монтана и тогава на негово място се подвизаваше Сержиньо, редом до Александру Пакурар. В последствие обаче румънецът беше оставен на пейката, но сега може отново да се прибегне до услугите му, а Нюаджи и Сержиньо също да излязат на терена срещу Берое.

Водещи

Най-четени