Араби наливат още 110 милиона евро в Пари Сен Жермен 03.02 | 13:21

Новините идват скоро, след като френският клуб привлече мегазвездата Дейвид Бекъм

От Константин Симидчийски

Дали заради трансфера на Дейвид Бекъм или заради богатите собственици на Пари Сент Жермен, ръководството на клуба може да се похвали със сключването на най-голямата сделка в историята на френския футбол.

Както знаете, на фланелките на отбора е изписано името на спонсора "Fly Emirates", като договорът между двете страни изтича през това лято. Само 24 часа след идването на Дейвид Бекъм в отбора, между отборът и арабската компания вече има ново споразумение.

От следващия сезон в рамките на 5 години авиокомпанията ще изплати около 110 милиона евро на френския тим, нареждайки го до имена като Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Юнайтед що се отнася до сумата, която ПСЖ ще получава за централното място на фланелките си.

"Според нашата информация в събота ПСЖ се е съгласил да удължи партньорството си с компанията. Споразумението, което ще бъде за 5 години с начална дата в началото на новия сезон, е доста завишено, като отборът ще получава по 25 милиона на година, като има и различни бонуси в контракта", гласи информацията на Parisien.

Освен това фланелките с №32 и името Бекъм се продават като топъл хляб, като хиляди окупираха магазините с артикули на ПСЖ, за да си закупят екип на английската звезда. Фланелка с неговото име струва около 100 евро.

Водещи

Най-четени