Аржентински нападател пристигна при ЦСКА в Турция 27.01 | 11:15

Преди време Гуидо Ди Вани осъди "червените" за 450 000 евро

От Мариян Найденов

Зимната селекция на ЦСКА е пред приключване, след като късно снощи към лагера на отбора в Турция се присъедини аржентинският нападател Гуидо Ди Вани, съобщи официалният сайт на "армейците”.

Днес Ди Вани, който е с италиански произход, трябва да направи първа тренировка с "червените” и да подпише договор с клуба.

25-годишният аржентинец е добре познато име на стадион "Българска армия”, след като успя да осъди ЦСКА за 450 000 евро. Това се случи, след като Гуидо Ди Вани спечели заведеното срещу клуба дело за неизпълнение на договор.

Той е има предварителен контракт с "червените”, който трябвало да влезе в сила на 1 юли 2012 година. Аржентинецът спазил своята част от договора, пристигайки в България, за да премине задължителните медицински прегледи.

Никой от ЦСКА обаче не го потърсил и след 4-дневен престой в София, той си тръгнал, а след това адвокатът му го посъветвал да съди клуба.

Последният отбор на Гуидо Ди Вани е парагвайския Гуарани, за който той има 16 мача и нито един гол през миналия сезон. Най-големият успех в кариерата му е спечелената с Банфийд титла на Аржентина през 2009 година.

Водещи

Най-четени