БОК подписа договор за сътрудничество с банка до 2012-а година 26.01 | 20:48

Първа инвестиционна банка ще спонсорира комитета

От Методий Методиев

Българският олимпийски комитет подписа договор за сътрудничество с Първа инвестиционна банка. Контрактът е до 2012 г., включително и бе парафиран от председателя на БОК Стефка Костадинова и изпълнителните директори на трезора Мая Георгиева и Йордан Скорчев.

Финансовата институция вече 5 г. подпомага дейността на БОК., а сега ще продължи помощта за зимните младежки олимпийски игри "Инсбрук 2012" и за олимпийските игри "Лондон 2012", както за младежките фестивали през този период, научни и образователни инициативи. А по традиция банката изпраща с талисмани - лъвчета родните ни олимпийци на най-големите форуми на планетата.

От името на БОК Стефка Костадинова подари на Мая Георгиева сувенирни фланелки с подписите на спортистите ни от зимните игри "Ванкувър 2010" и първите младежки олимпийски игри "Сингапур 2010". На подписването в офиса на ПИБ на бул. "Драган Цанков", присъства генералният секретар на БОК Белчо Горанов, както и членовете на Изпълнителното бюро на БОК Ваня Гешева, Здравка Йорданова, Георги Янакиев, Емил Стойнев.

Следващият форум, на който ще участват олимпийците ни е европейският младежки олимпийски фестивал в Либерец (Чехия) от 12 до 18 февруари. Там България ще бъде представена с 21 млади спортисти.

Водещи

Най-четени