БФС заплаши съдийската комисия заради грешките 04.04 | 16:21

Изпълкома ще разгледа работата на съдийската комисия и може да се очакват промени

От Краси Киров

Ръководството на БФС в лицето на Боби Михайлов и Изпълкома заплаши съдийската комисия с последно предупреждение.

Всичко това се случва заради зачестилите фрапантни грешки на съдиите в България. На следващото си заседание Изпълкома ще разгледа работата на съдийската комисия и може да се очакват промени.

Изглежда чашата на търпение от страна на БФС е преляла след последните изцепки. По-рано днес се появиха информации, че Никола Джугански е подал оставка, която не била приета от Борислав Михайлов.

Вчера съдиите отново станаха главни действащи лица. Съдията Калин Людмилов и неговият помощник Ивайло Милков бяха наказани за неопределено време заради лошото ръководене на срещата ЦСКА - Локомотив (Сф) от Купата на България.

Другите двама наказани рефери са главният съдия от мача между Черно море и Левски през уикенда - Ивайло Стоянов и помощникът му Веселин Мишев, които също бяха извадени от нарядите за неопределено време. 

Неотдавна бургазлията Ахмед Ахмед отнесе сериозно наказание заради представянето си в първия четвъртфинал за Купата между Левски и Литекс. През първия полусезон пък спряха правата за няколко срещи на Таско Тасков заради Ботев Пд - Лудогорец.

Ето и съобщението на БФС:

Съдийската комисия към Българския футболен съюз получи последно предупреждение от президента Борислав Михайлов след поредната порция грешни отсъждания в мачовете от "А" ФГ и турнира за Купата на България.

На следващото редовно заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз ще бъде разгледа работата на Съдийската комисия в този състав начело с председателя Никола Джугански и мениджъра Костадин Костадинов.

Водещи

Най-четени