Багата: Чувствам се много добре 14.09 | 17:23

Иванов с първо интервю след завръщането на ринга

От Иво Вецев

Балгой Иванов - Багата доказа, че притежава невероятен характер, след като тази нощ се завърна на ММА ринга и спечели срещу американеца Мани Лара, и то за феноменалните 75 секунди.

Това се случи година и половина след ужасяващия инцидент, когато Багата беше наръган, а не само кариерата, но и животът му бе застрашен. Въпреки това сега той е във форма и ще продължава да се състезава в ММА.

След двубоя срещу Лара, той даде интервю за бТВ, в което сподели, че е вярвал винаги, че ще се справи и ще се върне с победа.

"Чувствам се много добре и постигнах това, което исках. Организаторите на двубоя казаха, че са много доволни и очаквам скоро да ми определят следващата среща", сподели след срещата Багата.

Иванов допълни, че следващият турнир ще е между 8 човека и се играе 3 месеца, като евентуалното му участие може да е в мач тип "pay-per-view", което би му донесла и по-голяма финансова печалба.

"Бях си наумил да приключа двубоя още в първия рунд и се случи. Просто, когато вярваш в едно, и то се получава", каза Иванов.

Водещи

Най-четени