Балонът "Монако" на път да се спука? 16.08 | 18:20

Монегаските са поставили Радамел Фалкао в трансферната листа, твърди испанският "Марка"

От Константин Симидчийски

Балонът на Монако е на път да се спука, а голямата звезда на монегаските Радамел Фалкао е поставен в трансферната листа на клуба.

С подобна информация гръмна днес мадридският ежедневник "Марка", който съобщава за сериозни проблеми на руския собственик на Монако Дмитрий Риболовлев.

Според испанския ежедневник, Риболовлев се е оказал в деликатна ситуация, свързана с твърде сериозните разходи, които си е навлякъл с бомбастичната селекция на клуба през лятото. Освен с Фалкао, Монако подписа още с имена като Жоао Моутиньо, Хамес Родригес, Рикардо Карвальо и Ерик Абидал.

Освен, че въпросните звезди получават колосални заплати в Княжеството, техните възнаграждения не се облагат и с данъци, което още повече натоварва бюджета на френския клуб. Според "Марка", руският милиардер губи твърде много пари, за да си позволи подобен лукс и в бъдеще.

Мадридското издание посочва, че Фалкао вече е поставен в трансферната листа на монегаските, а неговият агент Жорже Мендеш вече е запознал някои от европейските топ клубове със ситуацията.

Смята се, че клубове Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Челси вече са наострили уши, имайки предвид, че Тигъра бе в полезрението им и преди трансфера си в Монако.

Водещи

Най-четени