Барса си връща блудния син Неймар срещу 130 млн. евро и трима играчи 13.07 | 16:11

Каталунците дават възможност на ПСЖ да си избира измежду 4 опции, само и само бразилецът и Меси отново да плетат вълшебни комбинации

От iNews.bg

Барселона вече осъществи мега трансфер, след като привлече за 120 милиона евро Антоан Гризман. За да рита в редиците им, каталунците се бръкнаха със сумата, която бе фиксирана като освобождаваща клауза в договора на френския голаджия и техничар.

Щенията на блауграннас за нови играчи обаче изобщо не секват дотук. Те ще направят офанзива за завръщането на Неймар от ПСЖ. Според Bild, от "Камп Ноу" ще предложат 130 млн. евро за бразилеца, плюс трима футболисти измежду Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Нелсон Семеду и Самюел Юмтити.

По-рано от ПСЖ заявиха, че няма да правят спънки на Неймар при изгодно предложение. Не е тайна, че неговото желание е отново да играе рамо до рамо с Лео Меси. Той напусна "Камп Ноу" през лятото на 2017 г. Тогава френските богаташи платиха рекордните 222 млн. евро.

През миналия сезон Неймар вкара 23 гола и направи 13 асистенции в 28 мача за парижани, но честос е забъркваше в скандали в съблекалнята, а и извън терена, което изнерви богатите собственици на тима.

Водещи

Най-четени