Барселона все по-близо до Луис Суарес 30.06 | 12:35

Испанските медии твърдят, че става въпрос за 24 милиона паунда и Алексис Санчес

От iNews

Звездата на Ливърпул Луис Суарес е много близо до договор с Барселона информират испанските медии. Според El Mundo Deportivo уругваецът и каталунците са се разбрали за контракта, като играчът ще получава по 8 милиона евро заплата на година.

Друга испанска медия в лицето на Sport.es твърди, че от Барселона са се съгласили на сделка в размер на 24 милиона паунда, като към мърсисайдци трябва да се присъедини и Алексис Санчес.

Според английския Мirror ръководството на испанският тим обаче ще настоява за специална клауза в договора, според която футболистът трябва да се държи коректно на терена и извън него, а това означава, че не трябва да хапе противниците си.

Както е известно Луис Суарес бе изхвърлен за четири месеца от футбола заради атаката си срещу Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия от груповата фаза на Световното първеснтво по футбол.

Освен това той няма да играе и четири месеца за своя клуб Ливърпул. В момента както мърсисайдци, така и Уругвай обжалват свирепата санкция.

Водещи

Най-четени