Батков заръча: Време е за титла 09.01 | 18:32

Собственикът на Левски разкри, че Левски чака още един нов

От Иво Вецев

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви днес, че е дошло времето "сините" да завоюват 27-а титла, след като вече 3 години поред остават в подножието на върха.

Адвокатът посети първата тренировка на своя тим за 2013, като настоя категорично, че феновете трябва да бъдат зарадвани през май със златните медали. Освен това той говори за селекцията на тима, а и хвърли светлина върху очакваната сделка с Газпром.

"Надявам се с помощта на публиката да вземем титлата. Време е отборът да заиграе красиво и с успехи да зарадва феновете с титлата", настоя пред медиите Батков.

"Феновете продължават да подкрепят и да обичат отбора, въпреки ходенето по мъките през последните години.

"Ще привлечем максимум още един човек, като ни предстои тежък сезон след три години суша. Чужденците имаха достатъчно време да се адаптират. Що се отнася до Газпроп, в края на февруари или март могат да се очакват резултати от преговорите".

Батков отново подхвана темата за "ударите под кръста", като настоя за феърплей. Освен това той категорично сподели, че Левски не отстъпва по нищо на Лудогорец.

"Надявам се ударите под кръста да приключат. Никой няма нужда от това, тъй като впоследствие идват евротурнирите и всичко се вижда. Българският футбол няма полза от това. Това го правят само хора с болни амбиции.

"Лудогорец бяха най-силният отбор през миналата година, но сега сме им равностойни", завърши Батков.

Водещи

Най-четени