Бащата на Сесил Каратанчева с нова бомба срещу Борисов 28.06 | 09:28

Бившият премиер пращал SMS-и не само на дъщеря му, но и на жените на свои колеги

От Краси Киров

Бащата на тенисистката Сесил Каратанчева – Радослав Каратанчев, нападна отново Бойко Борисов, като го обвини, че е пращал неприлични SMS-и не само на дъщеря му, но и на жените на свои колеги.

Радослав Каратанчев обяви пред TV7, че Бойко Борисов няколко пъти му се е обаждал да се извинява и да се опитва да замаже положението. Самият треньор по тенис призна, че е получил работата на шеф на дружество "Академик" най-вероятно за да си мълчи и нищо да не казва.

"Обществена тайна е, че Бойко пращаше неприлични SMS-и и на жените на своите колеги", заяви Радослав Каратанчев.

"Аз съм говорил с него за SMS-те към дъщеря ми и той ми се извиняваше, че бил баща и да не казвам на никого. След това минаха около 6 години и ме направиха шеф за "Академика". Само че не са очаквали да си мълча. По това време се случиха ужасно много незаконни неща в дружеството, за които прокуратурата трябва да се намеси задължително. Става въпрос за хотелите на Милен Велчев в Равда."

"Да не говорим за "Щъркелово гнездо", където годишният наем беше някакви си смешни 8 хиляди лева. След това извадих заповед и искахме да изгоним наемателите, но пристигнаха едни аудита, пратени от Сумиста, и започнаха да ме заплашват. След това Свилен Нейков ми казва, че трябва да го дадем на еди-кой си, понеже щял да става кмет от ГЕРБ. Защо още Свилен Нейков не е дал показания в прокуратурата. Това е престъпна злоупотреба със служебно положение. Аз не си мълчах и затова започнаха да ме притискат много сериозно", продължи Каратанчев.

"Затова дъщеря ми обяви публично за SMS-ите на Бойко Борисов. Но знаете ли, че след това нито един прокурор не ме е потърсил или поне, за да се опитат да опровергаят тази информация. Защо никой не ме вика в прокуратурата."

Според бившия шеф на "Академика" е имало много измами и с други активи на дружеството, като терена за тенис в центъра, предоставен на федерацията.

"Викат ми, нали си тенисист, защо не си мълчиш. Еми, не мога да крада от другите спортове, за да сме добре ние", каза още Каратанчев. "Когато започнаха да заплашват баща ми по телефона, реших, че трябва да говоря, защото нещата станаха прекалено лични", заяви Сесил Каратанчева.

Водещи

Най-четени