Без нови на "Камп Ноу" тази зима 22.01 | 11:20

Херардо Мартино доволен от това, което има

От Божидар Азманов

Наставникът на Барселона Херардо Мартино няма намерение да привлича нови футболисти тази зима. Това потвърди самият специалист.

До скоро звездата на тима Лионел Меси бе контузен, а се очакваше каталунците да потърсят заместник на напускащия през лятото Виктор Валдес. Считаше се, че стражът на Борусия (Мьонхенгладбах) Марк-Андре Тер Щеген ще дойде на "Камп Ноу", но аржентинският специалист заяви, че е щастлив и от това, с което разполага в момента.

"Ние имаме силен отбор и сме уверени, че ще се представим добре, когато правим ротации в състава. Не бях притеснен, когато Меси и Валдес бяха контузени. Имаме футболисти, които да заместят всеки един с травма в състава", увери Мартино преди двубоя с Леванте от турнира за Купата на Краля.

Двата тима се срещнаха през уикенда в мач за шампионата и завършиха при 1:1. В мача взе участие и Лионел Меси, а Мартино е уверен, че той постепенно ще завърши възстановяването си и ще заиграе както преди.

Леванте и Барселона излизат един срещу друг днес на "Суидад де Валенсия" в мач за Купата на Краля. Срещата е от 23 часа българско време.

Водещи

Най-четени