Без почивка за Гришо и Цвети - играят на двойки в Лондон 26.06 | 10:46

За съжаление кортовете и за двата мача не са телевизионни

От Мариян Найденов

Първите ракети на България при мъжете и жените Григор Димитров и Цветана Пиронкова започват участието си на Уимбълдън на двойки. Вчера двамата тръгнаха със страхотни победи в надпреварата на сингъл, която ще продължат в четвъртък.

За Гришо и Цвети обаче няма почивка, тъй като и двамата ще се пуснат и при дуетите, а мачовете им са днес.

22-годишният хасковлия и датският му партньор Фредерик Нилсен, който е шампион от миналогодишното издание на турнира (заедно с британеца Джонатан Мъри), ще имат за съперници Бърнард Томич и Виктор Троицки в първия кръг.

Мачът е последен четвърти в програмата на корт №14, който за съжаление не е телевизионен и срещата няма да може да се проследи на живо в интернет. Първите мачове за деня започват в 13:30 часа българско време, така че Гришо и Нилсен ще излязат на корта не по-рано от 18:00 часа.

Пиронкова ще си партнира с белгийката Янина Викмайер, а в първия кръг двете ще спорят с американското дуо Мадисън Кийс / Мелани Уден. Мачът е втори на корт №8 и се очаква да започне не по-рано от 15:00 часа наше време. За съжаление и срещата на Цвети няма да бъде покрита с картина, защото кортът не е телевизионен.

Най-четени