Бербатов няма да играе срещу Манчестър Юнайтед 01.02 | 16:37

Контузията на българина е по-сериозна от очакваното

От Краси Киров

Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов няма да вземе участие в мача от 25-ия кръг на Премиършип срещу бившия си отбор Манчестър Юнайтед, потвърди мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол.

32-годишният българин получи разтежение при победата над Уест Хям с 3:1 в сряда и няма дa успее да се възстанови навреме за срещата с Юнайтед утре. Фулъм посреща "червените дяволи" на "Крейвън Котидж" в събота (2 февруари) от 19:30 часа българско време.

За това, че Бербатов може да не играе срещу Юнайтед, се заговори още след мача с Уест Хям, когато българинът напусна принудително терена в 76-ата минута, заменен от Младен Петрич.

Във Фулъм до последно се надяваха, че Митко ще успее да се възстанови, но явно той има нужда от повече време, а и едва ли Мартин Йол би рискувал със здравето му.

Само преди няколко дни Бербатов вече се изправи срещу Юнайтед и то на "Олд Трафорд" в мач от ФА Къп, но тогава "червените дяволи" не оставиха никакви шансове на тима от Лондон, разгромявайки го с 4:1.

При всички положения липсата на българския таран ще се усети, защото той е голмайстор на Фулъм през този сезон с осем попадения във Висшата лига.

Вероятността едно от най-новите попълнения на "котиджърс" - Станислав Манолев да дебютира за новия си клуб срещу Юнайтед пък е много малка, тъй като той бе привлечен едва вчера и все още не е имал време да се аклиматизира към обстановката в отбора.

Водещи

Най-четени