Бербатов няма да си плаща полета до Флоренция 25.09 | 17:35

Фиорентина все още очаква пари за билета, който българският нападател така и не използва по предазначение

От iNews.bg

Агентът на Димитър Бербатов Емил Данчев потвърди пред италианската преса, че бившият капитан на България няма намерение да си плати самолетния билет до Флоренция, който той така и не използва в края на миналия месец.

Както е известно, Бербатов бе пред трансфер в италианския Фиорентина, преди да разиграе истинска сага с участието на още два клуба - Ювентус и Фулъм. В крайна сметка българинът подписа с "котиджърс", макар и вече да имаше предплатен от Фиорентина полет до Флоренция.

В израз на яд от провалената сделка, спортният директор на "Ла Виола" Даниеле Праде настоя Бербатов да си плати за полета до Флоренция, който в крайна сметка така и не се състоя.

Говорейки пред "Тутомеркато", Емил Данчев изрази учудване от претенциите на Фиорентина.

"Желанието на Фиорентина? Това е безмислен въпрос. Защо да си плащаме за полета? Защото в Италия се грижите толкова много дори и за тези неща? Ювентус и Фиорентина бяха две опции пред Димитър, но той избра Англия и водения от Мартин Йол Фулъм. Избор, който напълно ни устройва", поясни Данчев.

Спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде същевременно заяви, че "виолетовите" все още очакват Димитър Бербатов да си плати самолетния билет до Флоренция. Той дори посочи, че ако това стане факт, то той ще го обяви публично.

На "Стадио Артемио Франки" продължават да бъдат ядосани на Ювентус, които се опитаха да отмъкнат българина изпод носа на Фиорентина.

Водещи

Най-четени