Бербатов остана много доволен след първия си гол 13.02 | 10:11

Треньорът на Монако засипа с похвали българина

От Краси Киров

Големият български футболист Димитър Бербатов изригна вчера в едва втория си мач за новия си отбор Монако.

Българинът се превърна в герой за своя тим след като донесе победата с 1:0 като гост на Ница с попадение в 114-та минута. Именно този гол класира монегаските напред към 1/4 финалите на турнира, където ще срещнат отбора на Лион

След двубоя Бербатов бе много доволен от играта си, а треньора на Монако Клаудио Раниери не спря да хвали играта на българина.

"Това беше една добра победа за отбора и още повече за мен, защото отбелязах първия си гол. Всички са щастливи и това се вижда в съблекалнята. Този мач не беше от лесните, но вече е в миналото. Гледаме напред към следващите победи," заяви Димитър Бербатов след победата.

"Димитър Бербатов е много интелигентен футболист. Той може еднакво добре да даде завършващ пас или да реализира попадение," започна Раниери.

"Отборът на Ница се представя много силно като домакин и ние очаквахме, че ще ни бъде трудно. Заслужавахме победата. Играхме добре, но не бяхме концентрирани пред гола. Следващия ни съперник в турнира е Лион. Ще бъде трудно, но сме готови за всичко," добави Раниери.

Вижте снимки и видео с гола на Димитър Бербатов в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени