Бербатов поздрави ансамбъла за златните медали 05.05 | 19:57

Нападателят на Манчестър Юнайтед поздрави новите "златни момичета"

От Константин Симидчийски

Димитър Бербатов за пореден път демонстрира, че е съпричастен на всички български успехи в спорта, като използва социалната мрежа Фейсбук, за да поздрави ансамбъла ни за спечелването на втори златни медали от Световната купа в София.

"България взе 2 златни медала от Световната купа..Бравооо. Още много успехи", пише Митко на стената на официалната си страница.

Възпитаничките на Илиана Раева в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Елена Тодорова, Християна Тодорова, Катрин Велкова и Цветелина Найденова получиха оценка от 27.850 точки на съчетанието с пет топки на Световната купа по художествена гимнастика, категория А в софийската зала "Арена Армеец".

Снощи в дисциплината многобой българките отново грабнаха златото, като вече имат две отличия в квалитетния турнир в нашата столица.

За съжаление по-рано днес момичетата на Илиана Раева завършиха едва на пето място във финала на два обръча и три ленти и не можаха да стигнат до нов медал.

Днес пък излязоха информации в италианската преса, че мениджърът на Бербатов Емил Данчев преговаря с Лацио за трансфера на голмайстора на Премиършип за миналия сезон.

Водещи

Най-четени