Бербатов призова българите да поиграят футбол с него 05.05 | 11:21

Нападателят организира благотворителна инициатива

От Божидар Азманов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов продължава със своята активност в социалната мрежа Facebook. Сега той призова всички българи да се пробват да поиграят футбол срещу него.

Бербатов често играе футбол на малки вратички, когато си почива през лятото и сега подкани всички, които имат желание, да се изправят срещу него и приятелите му. Идеята е мачовете да са благотворителни, а събраните средства да отидат в помощ на талантливите деца от фондацията на футболиста.

Всички желаещи да играят срещу Митко и компания трябва да направи официално дарение на името на фондация "Димитър Бербатов", а на адрес db9_igraismen@abv.bg трябва да бъде отправена оригинална покана, за да може самият Бербатов да избере най-добрите предложения. Мачовете ще бъдат в рамките на 6 дни - от 28 май до 2 юни.

Ето и цялото послание на Димитър Бербатов:

ИГРАЙ С МЕН...

Здравейте приятели. Много хора в България знаят, че с приятелите ми сме отбор, който през лятото играе за удоволствие. Няма по-хубава ваканция за мен и по-приятно разтоварване от тези мачлета... Цяла година получавам покани за игра - и тук във Фейсбук, и на е-мейла на Фондацията и... с моя отбор решихме да се отзовем поне на някои тая година. ЩЕ СЪЧЕТАЕМ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО. ЩЕ ИГРАЕМ В ПОЛЗА НА ДЕЦАТА НА ФОНДАЦИЯ "ДИМИТЪР БЕРБАТОВ":)

ЩЕ ИГРАЕМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО по примера на "Отбора на сърцето" (момчета и момичета от отбора, благодаря ви, че сте с таланливите деца!) Е, при моя отбор ще е съвсем за кратко, само 6 дни - от 28 май до 2 юни, и малко по-импровизирано. МАЧОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЦЯЛО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ И ПАРИЧНИТЕ СРЕДСТВА КОИТО ВСЕКИ ЕДИН ОТБОР ДАРИ,ЩЕ ОТИДАТ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА ФОНДАЦИЯТА. Който има желание да направи официално дарение, за да играе срещу нас, може да ни изпрати покана на адрес db9_igraismen@abv.bg Ние ще дойдем където сте вие - нека все пак това да е София или на един час път от София най-много.Ще поиграем, ще се позабавляваме, ще се снимаме и подписваме автографи, а покрай това ПОВЕЧЕ ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ.

Опитайте да ни убедите защо да играем точно срещу вас, защото сред всички желаещи ще можем да изберем само 5-6 отбора за първия тур.Ще изберем най-добрите предложения.Ако имате въпроси - задавайте ги на същия е-мейл адрес. Става дума за отбори 5+1 или 6+1,както се разберем. Какво ще кажете, ще се включите ли?:)

Най-четени