Берое победи Локомотив (Пловдив) с 2:0 02.10 | 21:53

Спас Делев и Исмаил Иса бяха точни за "зелените"

От iNews.bg

Отборът на Берое постигна четвъртата си победа от началото на сезона в А група, след като на градския стадион в Стара Загора се наложи с 2:0 над тима на Локомотив (Пловдид). Точни за заралии бяха нападателите Спас Делев и Исмаил Иса.

С тази победа "зелените" вече са с актив от 17 точки от 11 мача и заемат 4-тото място, а "смърфовете" остават 8-ми с 11, но през следващите два дни предстои изиграването на останалите мачове от кръга.

 През първите пет минути двата тима организираха по една атака пред двете врати, но без нищо по-опасно за двамата вратари. При първата по-добра възможност обаче Спас Делев бе на правилното място и изведе тима си напред. Нападателят бе изведен от Георги Божилов и Делев с бърза крачка изпревари защитата на "смърфовете" за 1:0.

Пет минути по-късно отново пред вратата на Локо настана истински ад. Първо Делев центрира към Божилов, който стреля с глава, но топката се отби в напречната греда. Последва извеждащ пас към Неманя Милисавлевич, който го остави очи в очи с Ясеин Ел Каруби, но и неговият шут срещна горната греда на пловдивчани.

Всичко за срещата може да прочетете на този линк.

Водещи

Най-четени