Боби Михайлов е болен на легло, пропуска Конгреса на УЕФА 07.02 | 19:40

През миналата седмица от БФС се похвалиха в сайта си, че ръководството на европейската футболна централа е изпратило официална VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА

От iNews.bg

Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио, че Борислав Михайлов няма да присъства на предстоящия 48-и редовен конгрес на УЕФА в Париж този четвъртък, 8 февруари.

"В момента съм на летището във Виена и пътувам към Париж за Конгреса на УЕФА заедно с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов и шефката на международния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Борислав Михайлов има официална VIP покана от УЕФА за събитието, но няма да може да присъства, тъй като е болен", заяви Касабов.

През миналата седмица от БФС се похвалиха в сайта си, че ръководството на европейската футболна централа е изпратило официална VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА.

"В писмо до Михаил Касабов и Борислав Попов от Нион заявяват желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и настоящ председател на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото събрание, така и на тегленето на жребия за стартиращия през септември турнир Лига на нациите", написаха от БФС.

Водещи

Най-четени