Боби Михайлов се върна в играта! Оттегли оставката си като президент на БФС 28.04 | 15:05

Завръщането на Михайлов почти сигурно означава, че извънреден конгрес на БФС през месец юни няма да има

От iNews.bg

Изненадващо президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов оттегли своята оставка на днешното заседание на Изпълкома. Както е известно, през октомври 2019 година легендарният вратар подаде оставка като президент на БФС, след скандалната европейска квалификация с Англия на стадион "Васил Левски".
Това е първото участие на Михайлов в заседание на Изпълнителния комитет от подаването на оставката му.
През последните 18 месеца изпълняваш временно ролята президент бе Михаил Касабов, който бе избран за вицепрезидент на последния конгрес през 2018 година. Решението на Боби Михайлов, което се коментираше все по-усилено през последните седмици, идва ден, след като Димитър Бербатов обяви официално своята кандидатура за поста му.
Завръщането на Михайлов почти сигурно означава, че извънреден конгрес на БФС през месец юни няма да има, съобщава Спортал. Такъв трябваше да се проведе на 25 юни в НДК, за да бъде избран нов президент. Това значи, че битката за президентското място във футболната ни централа ще се проведе през февруари 2022 година, когато е редовния ІХ конгрес на БФС. Според източници от БФС над 300 клуба писмено са подкрепили Михайлов

Водещи