Боби Михайлов се закани да коли и да беси още 4 години 06.12 | 14:43

Михайлов ще налага глоби, ще отнема точки и ще се кандидатира за още един мандат

От Иво Вецев

Президентът на БФС Борислав Михайлов беше категоричен днес, че Конгрес на ръководния футболен отговор ще има най-късно до средата на февруари, като самият той ще се кандидатира за втори мандат начело на родния футбол.

Думите мe идват часове, след като Христо Стоичков разкри, че по негова информация Конгресът ще бъде насрочен чак за идното лято. Засега обаче няма промяна в плановете на БФС.

Михайлов беше категоричен, че се справя отлично на поста през последните 8 години и е готов да поеме отговорността за още 4 години, ако тя му бъде поверена. Очаква се обаче този път той да има сериозна конкуренция.

В същото време бронзовият медалист от Мондиал 94 в САЩ коментира и темата с отзоваването на футболисти от младежките гарнитури - случай, който набра скорост през миналия месец, когато Берое, Лудогорец и ЦСКА не пуснаха играчите си в младежкия тим, а в крайна сметка Берое отнесе и 10 хиляди лева глоба. 

Михайлов се закани, че освен парична глоба ще наложи и отнемане на точки като санкция за отборите, които не пускат играчите си в националния отбор. На Конгреса ще бъдат взети решения какви още да са санкциите. След него пък ще стане ясен и новият селекционер на младежкия национален отбор на страната. Повече по темата в Sporta.bg

Водещи

Най-четени