Божинов очаква подкрепа от феновете за важните мачове 05.04 | 12:10

Отборът на Виченца се намира в зоната на изпадащите на цели 6 точки от спасение

От Краси Киров

Валери Божинов показа завидна доза оптимизъм и вяра във възможностите на своя клуб Виченца.

Отборът се намира в зоната на изпадащите в италианската Серия Б на цели 6 точки от спасението, но Божинов вярва, че с помощта на феновете всичко е възможно. 

"В тежко положение сме, но задължително трябва да спечелим оставащите си домакинства. Съдбата не ме интересува, тя може и да помага. Всички в клуба искаме да постигнем добри резултати и за това за мен не съществува никакъв друг вариант, освен победата," заяви Божинов.

"За да постигнем целта си и да оцелеем трябва да сме единни. Затова ни е нужна подкрепата на феновете. Когато имаш подкрепа от трибуните, победите идват по-лесно. Всички мислим само за едно - как да не изпаднем," каза още Божинов.

"Аз, Валери Божинов, смятам, че феновете трябва да ни подкрепят, а ние, футболистите, трябва да свършим работата си на терена. Оптимист съм, защото когато мислиш положително, нещата се развиват положително. Когато си негативно настроен, нещата се получават по-трудно. Ако вярваме, че е лесно, ще го постигнем лесно. Мислим ли, че ще е трудно, ще бъде трудно", философски завърши Валери.

Водещи

Най-четени