Бойко Борисов пропусна дузпа за "тигрите" 11.11 | 18:40

Неговият Витоша (Бистрица) завърши 0:0 при домакинството на Струмска слава

От Константин Симидчийски

Министър-председателят на България Бойко Борисов пропусна дузпа за Витоша (Бистрица) в среща от 13-ия кръг на Югозападната В група. Бистричани обаче завършиха 0:0 на собствен терен с коравия отбор на Струмска слава (Радомир) и изостанаха на 4 точки от лидера Марек (Дупница), който днес спечели с 2:0 при гостуването си на Рилски спортист (Самоков).

Радомирци пък си поделят 3-ото място със Сливнишки герой (Сливница) с по 28 точки, а двата отбора се срещат в следващия кръг.

Съдията Адриян Петров от София отсъди дузпа напълно справедливо в 18-ата минута за професионален фаул. Грешка в центъра на терена на Ерик Славчев беше наказана с контраатака на домакините, откъдето дойде и дузпата. Премиерът обаче стреля в аут.

Иначе Борисов този път предпочете да играе на фланга и направи няколко много добри центрирания, но неоползотворени от съотборниците му.

В друг интересен мач от кръга в Югозападната В група Места (Хаджидимово) спечели с 1:0 у дома срещу Пирин (Благоевград), като бившият младежки национал Георги Самокишев вкара гола на победата за домакините. Пирин е на 5-о място с 23 точки, на 10 точки от лидера Марек.

Водещи

Най-четени