Бойко Борисов съветва Боби Михайлов за отборите в А група 29.12 | 15:30

Премиерът даде няколко насоки към президента на БФС

От Краси Киров

Премиерът Бойко Борисов и ветераните на Витоша Бистрица спечелиха днес зимния турнир в комплекс "Царско село", след като надиграха Локомотив София и ЦСКА.

Между двата двубоя премиерът проведе разговор с президента на БФС Борислав Михайлов.

"Да биеш Левски и ЦСКА е голяма радост за цяла Бистрица. Първо бихме Локомотив София, после ЦСКА. Левски просто не се класираха. Това ни е втора поредна купа. Витоша има купи колкото Лудогорец. Шегувам се."

"Хубаво е човек да спортува вместо да стои на прасе и вино", заяви Борисов, след което разкри какво са си казали с Боби Михайлов.

"Казах му, че сега играем всеки ден на игрищата в София. Вижте английското първенство - там има три мача преди и след Нова година.

"Нашите предприятия, ако може така да нарекат футболните клубове месеци наред почиват. Защо не правят зимни турнири в залите?!"

"После ще се съберат на 4 януари, ще тичат 2 месеца по планините, ще се изпоконтузят и после ще кажат, че не са подготвени. Подготвени за кое? В Англия кога се подготвят? Подготвят се с мачове."

"Това му казах на Боби. Да съкращават отборите, да има повече мачове, да се играе непрекъснато и публиката да ги гледа. В това време никой не би си позволил да дава 30-40 хил. заплата и да не се работи с месеци."

Водещи

Най-четени