Босът на Ботев: Не влизаме в политически схеми, ще построя стадиона 02.08 | 15:23

В момента се довършва актуализацията на техническия проект и количествено-стойностната сметка и се провежда конкурс за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности

От iNews.bg

Босът на Ботев Георги Самуилов реагира, след като в последно време се чуха слухове за пречки около рестарта на дострояването на стадион "Христо Ботев". Петролният бос, който е дал дума най-късно до 1 септемви да стартират строителнире дейности по Колежа,  отговори на спекулациите. Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

Името на ПФК Ботев АД предизвиква ежедневно многобройни спекулации. Вчера, за пореден път, бяхме замесени в тема с висока обществена чувствителност и политически оттенък. Поради което се чувствам длъжен да отговоря.

Работя прекрасно с настоящата администрация на град Пловдив и подновяването на строителните дейности на стадион "Христо Ботев” ще се случи по план благодарение на съвместните ни усилия. В момента се довършва актуализацията на техническия проект и количествено-стойностната сметка и се провежда конкурс за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности.

Футболен клуб Ботев (Пловдив) е спортно дружество, създадено от и за нашите фенове. Всичките ни действия имат за цел подобряване на материалната база, развитие на детско-юношеската школа, изповядване на основни човешки ценности и феърплей. Ние се доказваме само на футболният терен, а не на политическата сцена.

Изказвам своята искрена благодарност на кмета г-н Иван Тотев и неговата администрация за разбирането и съдействието, което ни оказваха през изминалите години.

Георги Самуилов

Най-четени