Брендън Роджърс остава в Ливърпул 26.05 | 18:42

Спецът поднови контракта си с мърсисайдци

От iNews.bg

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджръс подписа нов дългосрочен договор с клуба. Настоящият контракт на специалиста изтичаше след година и днес той бе подновен.

Северноирландецът пропусна да направи Ливърпул шампион през този сезон, но работата му в последните две години му спечелиха доверието на ръководството.

Той от своя страна не скри задоволството си от факта, че получава шанса да гони титлата.

"Горд съм от факта, че ми беше предложен шанс да остана на работа в този велик клуб. Радвам се и от това, че ми беше дадена възможност да надградя основите, които поставихме през изминалите две години в Ливърпул.

Готови сме да продължим към следващата фаза на нашето развитие, а това е голямо предизвикателство. Благодаря на футболистите и на спортно-техническия щаб, които бяха до мен от деня, в който поех този футболен клуб.

Благодарен съм на собствениците и преките ми ръководители в отбора, които ме подкрепяха и споделяха вижданията ми за развитието на отбора.

Накрая, искам да благодаря и на феновете, които са в сърцето на този тим и на всичко, което той прави. За мен е чест да водя този отбор всеки ден и се надявам феновете да продължават да ни подкрепят по този начин. Само така ще успеем да върнем успехите в Ливърпул", заяви Роджърс.

Водещи

Най-четени