Буреносни облаци надвиснали над ЦСКА 18.06 | 17:45

За това призна Емил Гъргоров

От Иво Вецев

Емил Гъргоров начерта тежка съдба за ЦСКА само ден, след като разтрогна договора си с "червените" по вина на клуба.

Според доскорошната звезда на "червените", лицензът за Европа може да бъде загубен в края на месеца заради неуредени плащания от страна на ръководството на 31-кратните шампиони, което в последните месеци е плащало заплатите единствено на футболистите.

"Може би тази раздяла стана в най-добрия момент. По-добре е всички да знаят какво се случва в клуба, а не в края на месеца ЦСКА да го няма и да се чудим какво е станало. Стана ясно, че ако не се платят едни пари до 30-и юни, ЦСКА ще изгори с наказание от 3 до 5 години за Европа", разкри Бадема в интервю за Дарик радио.

Гъргоров говори и за лъжите на Александър Томов и Александър Тодоров, които постоянно бавят заплати на играчи и персонал, разкривайки че собствениците са плащали по-често на ветераните в отбора, за да не назрее бунт в съблекалнята.

Отделно от това стана ясно, че масажисти, лекари, домакинът Бай Добри и десетки други, които се грижат за комфорта на ЦСКА, не са получавали пари от половин година, а в някои случаи и повече.

Гъргоров сподели и че по време на предишния си престой при Александър Томов шампионският отбор, който изпревари Левски с 16 точки, не е получавал 4 месеца поред заплатите си.

Водещи

Най-четени