В Черноморец се готвят за победа над ЦСКА 01.03 | 17:51

"Надявам се напрежението, което се създаде между двата клуба в последно време, да не окаже негативно влияние върху футболистите", каза Димитър Димитров

От Мариян Найденов

Днес на стадион "Лазур" се проведе традиционната пресконференция на старши треньора Димитър Димитров преди всеки шампионатен сблъсък на Черноморец. Ето какво сподели наставникът на "акулите" преди дербито с ЦСКА:

"Имаме леки проблеми с някои състезатели, но това е нормално. Всеки отбор ги има тези проблеми. Мисля, че като цяло сме готови да се противопоставим на отбора на ЦСКА и да се опитаме да победим. Това е основната ни цел.

Надявам се напрежението, което се създаде между двата клуба в последно време, да не окаже негативно влияние върху футболистите. Опитвам се да го игнорирам у тях, тъй като тези неща не касаят тях, а ръководството. Те трябва да се концентрират най-вече върху това как ще играят и как ще спечелят този мач. Всичко останало е на втори план.

По отношение на селекцията, знаете че през зимата много трудно се прави качествен подбор. Въпреки това, ние направихме всичко, което можахме и само времето ще покаже дали то е добро.

Очаквам на този мач 12-ят играч в отбора също да е много активен и да създаде обстановка, в която ние наистина да се чувстваме като домакини. Подкрепата на феновете винаги е била изключително важна за нас и дано за този мач да я получим", завърши бургаският специалист.

Водещи

Най-четени