ВИДЕО Гриша Ганчев направи Боби Михайлов на салата - предложи Ники Михайлов да го смени в БФС 22.11 | 14:20

Ето - ръководител първа класа! УЕФА, ФИФА... Навсякъде уважаван и оправя нещата. Като немският крал от едно време е - не е искал да се вижда с хора и е говорил само с конете си, изгаври се с шефа на БФС босът на ЦСКА

От iNews.bg

Предлагаме ви част от интервюто на Гриша Ганчев в подкаста "Код Спорт". В нея той говори за БФС. 

Каква е разликата между предишното ръководство на БФС и сегашното?

- Огромна е разликата. Сегашното ръководство ги знае работите. Аз много се дразня на някои хора, които постоянно търсят под вола теле - ще ги сменяли, не знам какво... По моите прогнози след две години ще има смяна. Ще дойде малкият Михайлов. Той вече ще е подготвен. Дано направи деца и те да наследят него. Да се успокои футболната общественост, наистина ще има смяна на поколенията. Какво им пречи лицето Михайлов? Я го вижте! Аз преди 10 години като говорих, те ми се смееха и викаха, че съм ненормален. Сега аз се смея на тях! Ето - ръководител първа класа! УЕФА, ФИФА... Навсякъде уважаван и оправя нещата. Като немският крал от едно време е - не е искал да се вижда с хора и е говорил само с конете си. Вижте и какви капацитети има около него. 

Очакваше ли като напусна Изпълкома, че ще се получи това нещо?

- Лампата беше светнала. Шест месеца преговаряхме да се слагат в отборите по трима играчи до 21 години. И те да играят по 90 минути. Значи ти трябват минимум шестима с картотеки. Събираме гласове в Изпълкома. Следя как гласуват. Трябват ни два гласа - на Сливенския разбирач и на Белия балет от Овча Купел. Имаше и скандали между мен и ръководителите от Делиормана по време на Изпълкома. Аз си мисля за нашия селски футбол, защото сме си от село, нали. Аз имах подготвени млади играчи и да не би да ги пр**ба. Гласува се това нещо. Взима се решение вече. Белия балет става и казва, че няма да са трима, а един. То вече нагласено зад гърбовете ни. Варна също като нас искаха да са по трима. Решават за един, ама в наредбата забравили да напишат, че трябва да играе 90 минути. Направила грешка онази, дето обслужва човека... И се започва с едни смени - пускат детето, на третата минута го вадят. Тръгнахме да правим нещо и нищо не направихме. И си казах, че няма какво да правя в Изпълком с тези хора.

Водещи

Най-четени