Валери Божинов се сопна на критиците 09.03 | 13:12

"В България хората са негативни", отбеляза новият нападател на Левски

От iNews.bg

Нападателят на Левски Валери Божинов довери, че не се интересува от мнението на критиците за него.

Вчера бившият национал записа трети пореден мач без гол за "сините", а неговият тим претърпя поражение с 0:1 във Вечното дерби с ЦСКА.

"Не ме интересува какво казват хората за мен. Във футбола днес си горе, а утре – долу. В България хората са негативни, но след един-два мача нещата се променят. За мен е важно, че вчера феновете ни подкрепиха. Дали ще ме критикуват или не – аз съм над тези неща. Във всичките си отбори съм имал и добри, и лоши моменти. Дойдох в Левски, защото знаех, че тук ще получа възможност да играя и да се боря за трофеи", посочи Божинов.

Миналият през Ювентус, Фиорентина и Манчестър Сити нападател призна, че силното му желание за първи гол му изиграва лоша шега в някои ситуации.

"Очакванията към нас нападателите са големи. Знаех това, когато дойдох в Левски. Особено пък за мен, зная това. Аз обаче съм спокоен, защото работя всеки ден. Търся гола, но понякога много го мисля и заради това не се получава. Познавам се и зная, че ако веднъж вкарам, всичко ще си тръгне по инерция", заяви Валери Божинов в ефира на bTV Action.

Водещи

Най-четени