Валери, но не Божинов, изял пердаха в Пловдив 29.10 | 20:35

Разкри се истината за инцидента

От Даниел Любомиров

Валери Ненчев – Главата, а не Валери Божинов е замесеният в скандала пред Водната палата в Пловдив. Екшънът, който се разиграл в събота призори на паркинга пред "Билионер” станал заради паркомясто.

По чудо се разминало без ранени, но се наложила намесата на полицаи и гардове, които едва усмирили главните герои - собственикът на "Билионер” Радослав Йорданов и "колегата” му от "Каручката” – Валери Ненчев, по-известен като Главата.

По-рано днес се появиха информации, че Валери Божинов е станал потърпевш от побоя, но самият футболист изобщо не е бил в Пловдив по това време и се изсмя на "новината".

Иначе инцидентът станал около 4 часа сутринта, когато Йорданов тръгнал да изпраща госта на вечерта - Азис. Когато слязъл на паркинга, установил, че колата му е запушена от автомобила на Валери Ненчев.

Разменените реплики за това кой какъв е и къде има право да паркира изострили за секунди обстановката. Двете групи около ресторантьорите се нахвърлили една върху друга, пише marica.bg.

Междувременно сигнал за тревога бил подаден и към съседни заведения и от няколко нощни бара в града към Водната палата потеглили автомобили със здрави момчета.

Според очевидци положението е било на косъм да излезе извън контрол, но охраната от "Титаниум” се намесила, а след минути пред Водната палата пристигнали няколко патрула на "Алфа СОТ” и 6-7 полицейски автомобила.

С общи усилия униформените успели да разтърват разпенилите се баровци и ги отвели за разпит в Трето РУП.

Водещи

Най-четени