Ван Гаал готов за успехи начело на Юнайтед 17.07 | 19:14

Холандецът наясно със задачата, с която се нагърбва

От iNews.bg

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед - Луис ван Гаал увери, че ще оправдае големите очаквания към него в клуба.

Ван Гаал подчерта, че знае в какъв отбор пристига и има представа как да промени представянето на тима, но за целта първо трябва да се запознае с качествата на футболистите, с които разполага.

"Тук съм от два дни и се срещнах с доста хора. Когато видите толкова хора, които обичат клуба, е ясно, че се очаква много от мен. Мисля, че мога да оправдая очакванията, но заради величието на клуба, това ще стане по-трудно отколкото другаде", каза Ван Гаал по време на първата си пресконференция на "Олд Трафорд".

"Има и комерсиална част на нещата. Трябва да бъде преследвана и тази цел. Не може винаги да се постигат и двете неща. Знам, че ще дам всичко най-добро, на което съм способен, но не мога да давам прогнози, защото никога не се знае", добави специалистът.

"Това е най-големият клуб в света. За два дни разбрах колко важен е Манчестър Юнайтед. Разбрах колко са важни и спонсорите. Трябва да се адаптирам възможно най-бързо. Знам, че няма да бъде лесно, но може да видите всичко, което съм спечелил до момента. Когато получа възможност за подобно предизвикателство, никога не го пропускам", каза още Ван Гаал.

Водещи

Най-четени