Владимир Гаджев: Бяхме жалки срещу ЦСКА 22.10 | 16:10

Халфът на Левски бе избран за играч на месец септември

От Мариян Найденов

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев получи наградата на Пресклуб България за играч на месец септември.

Националът заслужи приза най-вече заради добрите си игри в състава на Любо Пенев, а на награждаването днес говори за тежката ситуация в Левски.

Гаджев призна, че все още се чувства зле след неприятното 0:3 срещу ЦСКА във Вечното дерби и се съгласи с треньора Антони Здравков, че "сините" трябва да подобрят тактическата си дисциплина.

"След мача не съм си говорил с феновете, по-скоро изслушах хората, защото някой трябваше да стори и това нещо. На тях също им е доста тежко и трудно. Два дни след мача все още се чувствам толкова зле, защото загубихме тежко, а и играта ни беше под всякаква критика. Може да се каже, че бяхме жалки в този мач.

Тежко ми е и сега, но трябваше да дойда да взема наградата. В следващите срещи трябва да изглеждаме по съвсем различен начин. Не бива да изглеждаме по такъв елементарен начин. Трябва да подобрим значително тактическата си дисциплини, както каза и господин Здравков след мача с ЦСКА", сподели Гаджев.

Той призна, че е свикнал с честите треньорските смени в Левски и те не му влияят. Халфът бе категоричен, че той и съотборниците му няма да се предадат в юбилейния сезон за сините и ще се борят до край.

"В мен няма страх от треньорските смени в Левски. Не знам как е при другите момчета, според мен може и да има нещо такова. Най-вероятно аз вече съм свикнал. Логично е да бъдем по-напред в класирането. Смятам, че имаме качества за това. Не може да се предадем в сезона, в който клубът ни става на 100 години. Ще се борим до края, това е сигурно" добави Гаджев.

Той бе категоричен, че в още следващия мач ще се види дали има желание да играе за "сините" и отрече слуховете, че капитанът тима Станислав Ангелов ще бъде сменен.

"Според мен дербито ще загуби от своя блясък, ако се играе без една от двете агитки. Никога не съм играл в такъв мач и не смятам, че е редно", сподели Гаджев по повод на появилата се идея Левски и ЦСКА да играят мачовете за Купата на България на своите стадиони без гостуващи агитки.

Водещи

Най-четени