Возняцки: Надя игра страхотно и заслужено победи 05.11 | 08:10

"Като цяло съм доволна от представянето си през тази седмица", каза датчанката

От Мариян Найденов

Датчанката Каролине Возняцки призна, че не само контузията, която получи по време на финала срещу Надя Петрова, е оказала решаващо значение за нейното представяне.

Чаровната тенисистка поиска медицинска помощ между двата сета, но във втория просто нямаше сили и взе само един гейм. Въпреки това Возняцки похвали своята съперничка и заяви, че тя е играла страхотно.

"Контузията ми не беше основната причина за загубата. Надя игра страхотно и заслужено победи. В първия сет се получиха доста равностойни и оспорвани геймове, но тя спечели повече от важните точки.

Във втората част се опитах да я натисна, но може би бях пренавита, избързвах в разиграванията и допуснах доста грешки. Тя сервира много добре.

Имах сериозни проблеми при ретурите, когато тя вкарваше първото си подаване. Исках да променя ритъма, да я накарам да се движи повече по корта, но не се получи. Като цяло съм доволна от представянето си през тази седмица.

Показах добър тенис. Естествено щеше да бъде по-добре, ако бях завършила годината като шампионка. Сега ще се отдам на заслужена почивка", каза Каролине Возняцки.

Водещи

Най-четени