Връща ли се Казийски в националния отбор? 02.05 | 14:31

Посрещачът на Халкбанк обяви позицията си

От iNews.bg

Суперзвездата на бъларския волейбол Матей Казийски отново обяви, че на този етап няма каквото и да е намерение да играе за националния тим на страната.

Посрещачът на турския Халкбанк се оттегли от националния отбор след олимпийската квалификация през 2012 година, като знак на протест към родната федерация и нейния президент инж. Данчо Лазаров.

Казийски бе на няколко пъти увещаван да промени мнението си, включително и от сегашния селекционер Камило Плачи. Бившият ас на Тренто обаче остава непреклонен в позицията си.

"Никой за нищо не ме е молил и не става въпрос за това, защото по едно време във медиите се появиха такива информации. Говорим често с Камило Плачи, през няколко месеца. Да, моята позиция не се е променила, нито пък нещо във федерацията или относно националния тим. За това няма новини по тази тема", заяви Казийски пред TV7.

Посрещачът призна, че има голям шанс да се завърне в италианската Серия А1, обличайки екипа на Торино.

"Има нещо вярно в това, но не мога да потвърдя повече, тъй като тепърва ще се види. Вече съм свободен като ангажименти от Халкбанк и ще реша бъдещето си", посочи Казийски.

Водещи

Най-четени