Във Фиорентина все още не могат да простят на Юве за "случая Бербатов" 20.10 | 14:32

Дори на празненството по случай 10 години от встъпването в президентска длъжност на фамилия Дела Вале в клуба от Флоренция, не мина без коментари по отношение на "случая Бербатов"

От Мариян Найденов

Трансферният прозорец отдавна затвори, Димитър Бербатов отдавна подписа с Фулъм, но Фиорентина не може да прости на Ювентус, че се опита да провали преговорите между "виолетовите" и българския нападател.

Дори на празненството по случай 10 години от встъпването в президентска длъжност на фамилия Дела Вале в клуба от Флоренция, не мина без коментари по отношение на "случая Бербатов".

Андреа Дела Вале си припомни времената, когато пое Фиорентина в четвъртото ниво на италианския футбол и от фалит издигна тима до елита, където в момента "Ла Виола" се причислява към един от факторите в Серия А.

"Трябваше да направим революция във Флоренция, като поехме предизвикателството да започнем от нулата с този клуб. Може да ни отнеме време, но сега започваме нов проект за издигането на отбора до нови висини.

Съперничеството с Ювентус вече е неделима част от нас поради причини, които всеки знае (именно неосъществения трансфер на Бербатов във Фиорентина и вмешателството на "старата госпожа" в преговорите с българския нападател).

За съжаление оттук нататък отношението между двата отбора е значително влошено", заключи накрая Дела Вале.

Водещи

Най-четени