Във Фулъм таят надежди, че Бербатов ще остане 12.01 | 11:23

"Засега няма никакви индикации, че Димитър ще напусне Фулъм", заяви мениджърът Рене Мюленстийн

От Мариян Найденов

Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн за пореден път изрази увереността си, че звездата на тима Димитър Бербатов няма да напусне "Крейвън Котидж” през януарския трансферен прозорец.

Договорът на българския таран с лондончани изтича в края на този сезон, а засега няма никакви индикации, че той ще бъде продължен. Нещо повече - напоследък слуховете за евентуален трансфер на благоевградчанина пълзят все по-упорито в публичното пространство.

Намеренията на Бербатов бяха потвърдени на два пъти от неговия агент Емил Данчев, а за подписа му се спрягат отбори като Арсенал, Тотнъм и турските грандове Трабзонспор и Галатасарай.

Фулъм се представя доста разочароващо през настоящата кампания в Премиършип, а играта на българина е в унисон с тази на тима. Вчера "котиджърс” претърпяха изключително тежко поражение с 4:1 от последния в класирането Съндърланд и вече са само на точка от зоната на изпадащите.

След злополучния двубой Мюленстийн говори пред медиите, като те не пропуснаха да му зададат стандартния въпрос за бъдещето на Бербатов.

Холандският специалист отново подчерта, че смята да разчита на нападателя си до края на сезона и до момента няма никакви сигнали, че той ще си тръгне, въпреки многото информации, пращащи го къде ли не.  

"Засега няма никакви индикаци, че Димитър ще напусне Фулъм. Той е изключителен футболист и аз разчитам на него. Надявам се, че Бербатов ще остане при нас, защото той е играч, който е способен да променя нещата на терена и Фулъм ще загуби много от липсата му”, категоричен бе Рене Мюленстийн.

Същевременно холандецът потвърди, че Брайън Руис ще напусне "Крейвън Котидж" по посока испанския Бетис, като добави, иска да подсили отбора с няколко футболисти, но не назова конкретни имена.

Водещи

Най-четени