Върнаха Бербатов в Манчестър Юнайтед 06.01 | 11:35

Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн се обърка, говорейки за българина

От Константин Симидчийски

Холандският мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн успя да разсмее журналистите на Острова, след като допусна сериозен гаф относно клубната принадлежност на Димитър Бербатов.

Обяснявайки пред репортерите, защо българският нападател е пропуснал двубоя с Норич за ФА Къп, Мюленстийн неволно го върна в редиците на бившия му тим Манчестър Юнайтед.

Това може би не е случайно, имайки предвид, че Рене Мюленстийн и Димитър Бербатов работиха заедно и на "Олд Трафорд". Тогава холандецът бе помощник на легендарния сър Алекс Фъргюсън.

"Всички предполагат, че Бербатов ще си тръгне. Доколкото аз знам обаче, той е футболист на Манчестър Юнайтед... моя грешка. О, Боже. Той е футболист на Фулъм", обърка се Мюленстийн, след което се поправи.

Мениджърът на "котиджърс" обясни и защо Димитър Бербатов не е взел участие в сблъсъка с Норич. Основна причина за това е контузията, която българинът претърпя съвсем наскоро.

"Няма място за конспирации. Той се справи добре срещу Уест Хям, въпреки контузиите напоследък. Нямаше да бъде умно, ако го претоварим. Искахме да се погрижим за него".

Водещи

Най-четени