Гадателката на Берлускони вещае трудна победа за Лудогорец 19.08 | 13:21

Теодора Стефанова очаква равностоен мач и много спорни положения

От iNews.bg

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова продължава с прогнозите си за актуалните събития в света на спорта. Този път тя прогнозира изхода от първия мач на между Лудогорец и Стяуа в плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

Срещата е тази вечер от 21:45 часа в Букурещ и е с огромна важност за целия български футбол.

Според Теодора Стефанова мачът ще е равностоен и ще е изпълнен със спорни положения, а шампионите на България могат да излязат победители от него. Не е изключено на развоя на мача да повлияят отменен гол или игра ръка в наказателното поле.

"В Лудогорец ще бъдат по-мотивирани да постигнат успех срещу Стяуа. След като вече си осигуриха участие в груповата фаза на Лига Европа, те ще преследват своята голяма цел. Но в никакъв случай няма да им бъде леко," заяви Теодора Стефанова за Sporta.bg.

"Напрежението и мотивацията ще ги накара да бъдат по-уверени и по-мобилизирани в търсенето на победата. Треньорът на Лудогорец трябва много да внимава със защитата. Лудогорец ще атакува силно и ще търси гол. Виждам две чисти положения в началото със спорно положение за Лудогорец може би и отменен гол. Двата отбора ще се опитват да атакуват постоянно."

"Ще има момент в който Лудогорец трябва да се защитава много добре и там трябва да внимават да не се пропука защитата и да не се стигне до попадение за румънците. Първото полувреме ще бъде равностойно, като през втората част мача ще се отвори, но и двата отбора ще атакуват и ще създават положения.

Какво още каза Гадателката на Берлускони за мача между Стяуа и Лудогорец вижте в Sporta.bg

Най-четени