Гарет Бейл все по-близо до Реал Мадрид 29.07 | 16:40

Президентите на Реал и Тотнъм ще обсъдят евентуален трансфер на уелсеца

От Константин Симидчийски

Президентите на Реал Мадрид и Тотнъм ще преговарят лично за евентуален трансфер на Гарет Бейл на "Сантяго Бернабеу", като това ще се случи в първите десет дни на следващия месец.

Според информация на El Condifencial, Флорентино Перес и Даниел Леви ще се срещнат в Лос Анджелис на 6 или 7 август, като двамата босове ще обсъдят преминаването на уелсеца в испанската столица.

Днес Marca разпространи информация, че Бейл дори е отказал да играе повече с екипа на Тотнъм, докато мечтаният му трансфер в "кралския клуб" не стане факт.

По всичко изглежда, че трансфер на нападателя е неизбежен, но тепърва ще трябва да се договори финансовата страна на мегасделката. Твърди се, че Тотнъм вече е отказал 81 милиона лири за звездата си, макар и тази информация да идва от не дотам надежден източник като The Sun.

Все пак се предполага, че Реал Мадрид е готов да извади космическите 100 милиона евро за футболист №1 на Висшата лига, като е възможно и включването на друг футболист в сделката. Споменават се имената на Анхел Ди Мария и Фабио Коентрао, като един от тях може да поеме към "Уайт Харт Лейн" до края на трансферния прозорец.

По всяка вероятност Гарет Бейл ще подпише шестгодишен контракт с "лос меренгес", а заплатата му ще достигне 9.5 милиона евро на сезон

Водещи

Най-четени