Генов не се притеснява от Левски, а от съдията 02.10 | 13:07

Столичните железничари гостуват на стадион "Георги Аспарухов" в петък от 15.00 часа

От Краси Киров

Треньорът на Локомотив София Стефан Генов заяви, че не се притеснява от съперника в следващия си двубой - Левски, а повече се притеснява от съдията на мача.

"Левски не ме притеснява, а по-скоро се притеснявам от съдийството и дали ще бъде то обективно. "Знаете как ни свиреха съдиите в мачовете с Лудогорец и ЦСКА. От това именно са моите притеснения. И е ясно защо е така. Винаги по-силните отбори са подкрепяни. Дали грешките са неволни или не, не знам. Но е факт, че никога не са в ущърб на по-силните отбори"," заяви Генов.

Столичните железничари гостуват на стадион "Георги Аспарухов" в петък от 15.00 часа след успех като гости над Нефтохимик миналата седмица, но все още във втората половина на класирането.

"Нашата цел е да сме в първите 7 отбора, но още е рано да се говори какви са шансовете ни за това. Много отбори искат да попаднат там и ще бъде много трудно. Но човек трябва да е оптимист и да преследва целите си

"Иначе Левски е отбор, който в момента впечатлява, отбор със самочувствие. И не само Гари Родригес, а те като цяло имат много силни индивидуалности. Виждате Мирослав Иванов как вдигна нивото. Това е футболист, който ние също искахме, но той избра Левски. От мач на мач подобряват организацията си и резултатите им са на лице. Мисля, че в момента Левски са в оптималната си форма за състава, с който разполагат, каза още Генов.

Той повтори още веднъж, че за българското първенство Гари Родригес е изключителен футболист.

"Но не се притеснявам от Левски. Защото отбори като Левски и Лудогорец те оставят да играеш футбол, тия мачове са много по-лесни. Срещу Нефтохимик например мачът беше много по-труден, изпълнен със силови единоборства. Докато срещите с водещите отбори ти позволяват да покажеш какво можеш. Ще се постараем и ние да покажем какво умеем," завърши Генов.