Георги Иванов за новия нападател в Левски 26.08 | 12:53

Френският нападател и агента му са в София за финализиране на преговорите, като съвсем скоро той ще подпише договор със „сините“

От iNews

Левски ще представи днес официално новия нападател Дани Н'Гесан, който премина успешно медицинските прегледи на стадион "Георги Аспарухов".

Френският нападател и агента му са в София за финализиране на преговорите, като съвсем скоро той ще подпише договор със "сините".

Н'Гесан вече се е срещнал за кратко с новите си съотборници, към които ще се присъедини незабавно, тъй като Левски се нуждае от свежо попълнение в атаката, предвид очакваната раздяла с Валери Божинов.

Дани Н'Гесан е свободен агент и за последно кара проби в Криля Саветов, но не бе одобрен от руския клуб. Французинът е бил част от шотландския гранд Рейнджърс, макар да не е записвал игрови минтуи за тима от Глазгоу.

В кариерата си Н'Гесан е защитавал цветовете на Лестър, Милуол, Саутхямптън, Скънторп и Чарлтън, а за последно е играл за Суиндън в трета английска дивизия – Лига 1. Французинът по принцип е нападател, но последните му изяви са като крило или вътрешен халф.

Спортният директор и старши-треньор на Левски Георги Иванов направи любопитно изказване за новото попълнение.

Френският футболист най-вероятно ще трябва да замества Валери Божинов, който е на път да си намери нов отбор в Англия. Въпреки че привличането на Н'Гесан е факт, Гонзо намекна, че няма представа дали играчът има качества да се подвизава в Левски.

"Ако всичко е наред с прегледите на Н'Гесан, ще подпишем днес. Ще видим дали той има нужните качества, за да играе в Левски", обяви Гонзо пред медиите след днешната тренировка. "Мениджърът" коментира и предстоящия двубой от първенството срещу Черно море, както и загубата от Литекс с 0:3.

"Играхме много слабо в Ловеч, особено през първото полувреме. Нямахме агресия, губехме единоборства, имаше стрес през първите 30 минути, което е непонятно за мен. Трябва да победим в петък, мачът е много важен за нас, трябва с тренировки да си върнем настроението.

Повечето ни футболисти са опитни и имат нужните качества да играят в дерби мач. С победа ще свалим напрежението", уверен е Гонзо.

Водещи

Най-четени