Георги Иванов и Локомотив (Пловдив) не успяха да се разберат 12.10 | 16:37

Двете страни не стигнаха до съгласие на днешната последна среща

От Краси Киров

Георги Иванов - Гонзо няма да бъде треньор на Локомотив (Пловдив), след като бившият футболист не се разбра за личните си условия с президента на клуба Веселин Марешки.

Окончателната раздяла между двете страни идва след като те не стигнаха до споразумение на проведената днес среща в столицата.

Inews припомня, че юношата на "смърфовете" си тръгна от "Лаута" по-малко от 24 часа след като беше официално представен пред медиите като новия наставник.

Марешки ще трябва да търси спешно нов специалист, преди да бъде подновено първенството, но вече си навлече недоволството на привържениците на Локо.

По-рано днес те пуснаха официална декларация до медиите, в която обявиха подкрепата си за Гонзо, защото той е "силната фигура", около която има нужда се обедини отборът в този тежък момент.

Очаква се по-късно днес привържениците да изразят бурното си недоволство от факта, че исканията им не бяха изпълнени от собственика Веселин Марешки.

"Смърфовете" имат само 8 точки от 8 кръга до момента в А група и заемат 13-то място в класирането - точно над чертата на изпадащите.

Водещи

Най-четени