Гигс и Скоулс в треньорски тандем за Юнайтед 23.04 | 15:49

Двамата ще има четири мача да докажат, че имат качества

От Краси Киров

Играещият мениджър на манчестър Юнайтед Райън Гигс извика свой стар приятел за помощник треньор в отбора. Бившият футболист на "червените дяволи" Пол Скоулс ще помага на уелсецът в оставащите мачове до края на сезона. Полузащитникът познава изключително добре клуба и ще е от голяма полза на Гигс.

Нека не забравяме факта и че двамата заедно са част от "мечтания" отбор на "червените" и общо са печелили английското първенство цели 11 пъти. Интересен факт е, че толкова отличия нямат целите отбори като Челси и градския съперник Манчестър Сити.

Скоулс се отказа от футбола малко преди напускането на великия сър Алекс Фъргюсън. Бившият полузащитник има почти 500 мача като футболист и над 100 гола за Манчестър Юнайтед.

"Червените" от Манчестър загубиха всякакви шансове за топ 4 този сезон, което означава, че тима ще пропусне участие в най-комерсиалния турнир в света Шампионска лига през сезон 2014/2015.

Оставащите мачове на Рууни и компания няма да се отразят на класирането и те ще дадат възможността на Райън Гигс да покаже лидерските си способности. Освен Скоулс, братята Невил и Ники Бът също ще помагат на бившия си съотборник в новото му начинание.

Първото предизвикателство за Гигс ще бъде домакинство срещу Норич, а след това двубои и с Саутхямптън, Уест Хям и Съндърланд.

Водещи

Най-четени